Gülmekten Karnınızı Ağrıtacak 5 Harika Sitcom Önerisi

 ülmeyi ve eğlenmeyi çok seven biri olarak en sevdiğim dizi türü olan sitcomdan severek izlediğim beş harika diziyi paylaşmak istedim.

1-) How I Met Your Mother (2005-2014)

New York'ta yaşayan genç mimar Ted Mosby'nin çocuklarının annesi ( Tracy Mcconnell)'yle tanışana kadar arkadaşları ( Marshall Erikson, Lily Aldrin, Barney Stinson ve Robin Scherbatsky) ile olan hikayesini ele alan, 9 sezon ve 208 bölüm süren efsaneler efsanesi Amerikan yapımı bir sitcom. Uzun olması sizi korkutmasın nasıl başlayıp bittiğini anlamayacaksınız bile.

Legen... wait for it... dary!
Legen... wait for it... dary!

2-) Friends (1994-2004)

Yayınlandığı dönemde ABD'de top 10 listelerine mutlaka giren, 2002 Primetime Emmy Ödülleri'nde En İyi Komedi Dizi ödülünü alan bir çok olumlu eleştiri almış Amerikan sitcomudur.

Manhattan'da yaşayan 6 arkadaşın ( Rachel, Monica, Joey, Chandler, Phoebe, Ross) hayatını konu alan dizi Rachel Green'in kendi düğününden kaçıp arkadaşı Monica Geller'a gelmesiyle başlar. 10 sezon ve 236 bölümden oluşur.

Gülmekten Karnınızı Ağrıtacak 5 Harika Sitcom Önerisi

3-) 2 Broke Girls (2011-2017)

Dolandırıcılık yaptığı için hapse atılan babası yüzünden beş parasız kalıp Brooklyn'de bir restoranda garson olarak çalışmaya başlayan Caroline Channing'in aynı restoranda garson olan Max Black ile tanışıp arkadaş olmalarını ve ortak olarak cupcake işine girmelerini anlatan dizi 6 sezon ve 138 bölümdür. Yayınlandığı dönemdeki olaylara olan göndermeleri ve ince esprileriyle sizi ekrana kilitleyecek olan dizide ünlü komedyen Garret Morris ''Earl'' karakteriyle rol alıyor.

Hey Chesnut!
''Hey Chesnut!''

4-) Big Bang Theory (2007-2019)

Kaliforniya Teknoloji Enstitüsü'nde çalışan üstün zekalı iki arkadaşın hikayesini anlatan bir sitcom. Bilimkurgu ve bilime meraklı 4 erkek ( Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz, Rajesh Koothrappali) ve oyunculuğa hevesli komşu Penny'nin başından geçenleri 12 sezon ve 279 bölümde ele alan izlenmeye değer bir sitcom.

İnsanın fizikçi olası geliyor...
İnsanın fizikçi olası geliyor...

5-) The Office (2005 - 2013)

Amerikan dizisi olan The Office, İngiliz komedi dizisi The Office'den uyarlamadır. Dunder Mifflin Kağıt Şirketi üzerinden ofis yaşamını ele alır. Emmy ve Altın Küre ödüllerine layık görülen dizi gerçekten izlenmeye değer. 9 sezon ve 201 bölüm akıp gidiyor.

Gülmekten Karnınızı Ağrıtacak 5 Harika Sitcom Önerisi